100% Алфа Агент Гаранция

Алфа Агент гарантира 100% вярна информация. Нашите сътрудници се грижат за регулярното актуализиране на всички имоти обявени за продажба в онлайн магазина за недвижими имоти imoti.ocenitel.eu.

Със „100% Алфа Агент Гаранция“ налагаме необичаен за България, но често практикуван по света бизнес подход, гарантирайки открито и категорично своята отговорност към потребителя.

Алфа Агент поставя прозрачни правила за работа и обслужване на потребителите:

• Качество на услугите – Ако закупите КОНТАКТ СЪС СОБСТВЕНИК/ПРОДАВАЧ за даден имот и се окаже, че същият е продаден, ние възстановяваме 100% заплатената сума обратно по Алфа Агент сметката Ви;
• Бързо и качествено обслужване – Свържете се нас до 3 дни от датата на покупката на КОНТАКТ СЪС СОБСТВЕНИК/ПРОДАВАЧ за имота. Сътрудниците ни ще направят проверка и сумата ще бъде възстановена в срок от 1 до 3 дни;
• Чиста и професионална работа – Възстановената сума ще може да използвате за покупка на КОНТАКТ СЪС СОБСТВЕНИК/ПРОДАВАЧ на друг избран от Вас имот без ограничения.

100% Алфа Агент гаранция има за цел да постави нови правила при комуникацията с потребителите. Потребителите ни могат да се възползват от точните и ясни гаранции, свързани с качеството на нашите платени услуги и обслужване.

100% АлфаАгент Гаранция е символ на безгрижна покупка и актуална информация!