Как да разбера къде се намира имота и телефона на продавача

Избрали сте си вече имот и искате да видите неговото точно местоположение на карта и контакта за директна връзка с продавача?! Това става много лесно, само в няколко стъпки.

За всеки имот в imoti.ocenitel.eu може да видите точното му местоположение безплатно, отбелязано на карта. Някои контакти за връзка с продавачите също са безплатни. За платените контакти е необходимо да имате достатъчна сума по баланса на Вашата Алфа Агент сметка.

1-ва стъпка

Необходимо е да имате регистрация в imoti.ocenitel.eu. Ако все още нямате такава, може да се регистрирате като попълните формата за регистрация.

2-ра стъпка

Заредете сума в imoti.ocenitel.eu. Зареждането на сума става по два начина: от страницата на избрания имот с бутон ЗАРЕЖДАНЕ НА СМЕТКА в полето КОНТАКТ СЪС СОБСТВЕНИК/ПРОДАВАЧ или от менюто ПРОФИЛ – Зареждане на сметка. Достъпни са 4 метода на зареждане на сметката – на каса на Easypay, онлайн с E-pay и Paypal и банков превод. Ако сте подбрали повече от един имот, заредете по-голяма сума.

3-та стъпка

ТЕЛЕФОНА НА ПРОДАВАЧА, ще видите веднага след като натиснете бутона КУПИ СЕГА на страницата на избрания имот. В същото поле се отварят телефоните за връзка с продавача. От баланса по Вашата Алфа Агент сметка се отчислява сума за извършената услуга.

Избора на имот никога не е бил по-лесен и приятен!