Добавих имот! Защо още не виждам офертата в списъците?

Постоянно се стремим да подобрим качеството на списъците “Продава” в онлайн магазина за имоти – Алфа Агент. В резултат на това е въведено ръчно потвърждаване на офертите в списъците. Всяка оферта на имот се преглежда от сътрудник, преди да бъде обявена за продажба в списъците.

Колко време ще отнеме потвърждаването?

Може да отнеме ден. Ако след това все още не виждате офертата, тогава тя все още е в процес на потвърждаване. Наш сътрудник ще се свърже с Вас по телефон, за да попита няколко въпроса преди да потвърди офертата.

Не жалая вече да продавам. Как да се откажа?

Ако сте добавили имот за продажба, офертата за него не може да бъде изтрита от Вас. Когато получите обаждане от сътрудник за потвърждаване на информацията в офертата, кажете на сътрудника, че искате да се откажете от продажба.

Мога ли да променя цената или друго в офертата, преди да бъде потвърдена?

Добавена оферта не може да бъде радактирана директно от нейния продавач. Начинът това да се направи е, когато наш сътрудник се свърже с Вас, за да потвърди офертата.

Мога ли да ускоря процеса по потвърждаване на офертата?

Работим непрекъснато за подобряване на процеса по потвърждаване на офертите, за да бъдат в списъците колкото е възможно по-скоро. Към момента няма възможност да ускорите процеса по потвърждаване на офертата.