Какво е Алфа Агент Онлайн

Търсиш да купиш или продадеш имот без посредник?! Аlfaagent.bg е мястото, където купувач и провадач се свързват директно, без посредник! Alfaagent.bg е първият по рода си онлайн магазин за недвижими имоти с подобрен контрол над обявите. Това помага на потребителите да разглеждат само имоти реално в продажба – без дублиране и продавани от техните действителни продавачи. Всеки регистриран потребител – купувач или продавач има достъп до точното местоположение на избрания от него имот – отбелязан на карта. Някои контакти за връзка с продавачите също са безплатни за регистрираните потребители. За платените контакти се заплаща минимална сума. (гледайте видео). За улеснение на потребителите са достъпни:
— EasyPay Каса
— ePay онлайн преводи
— PayPal онлайн преводи
— Банков превод.

Всяка предложена нова или актуализирана информация за оферта на имот се пуска ръчно в списъците за продажба от сътрудниците на Алфа Агент.
Информацията се дава лично от продавача и се допълва със снимки от имота. Всеки продавач определя каква негова цена да бъде обявена, без включени разходи за услуги на професионални посредници или агенции за недвижими имоти. Всеки купувач, продавач или потребител е свободен да избира как Алфа Агент може да отговори най-точно на неговите нужди. Ако страните решат да приключат сделка, те не дължат никакви други такси и комисионни.

За повече разгледайте в “Иформация”.